Přeskočit navigaci.
brand-gif atex centrum-viktoria-logo czech-sport-group-podpora-pro-sportovce

Svět plážového volejbalu

Dnes si na našem hřišti zahrálo 230 hráčů, z toho 14 je stále ve hře.

Team

Dovolte abychom Vám představili tým magazínu Beachnews.cz, který pro Vás připravuje nejnovější informace ze světa plážového volejbalu. V případě nových namětů na články, zajímavosti nebo jakýchkoliv informací nás můžete kontaktovat na e-mailu: info@beachnews.cz, nebo můžete kontaktovat jednotlivé naše redaktory. Také se můžete podívat na jednotlivé práce našich redaktorů po kliknutí na jejich jméno.

Beachnews team:

Redakce Redakce info@beachnews.cz bn-logo-nahled

Internetový magazín nejen o plážovém volejbale.

Ben Šéfredaktor ben@beachnews.cz profil-ben-nahled
S plážovým volejbalem jsem přišel do kontaktu již na střední škole, kde jsem tomuto sportu uplně propadl. Nyní jsem redaktorem magazínu o plážovém volejbale a snažím se , aby byla plážovému volejbalu věnována větší pozornost a podpora ze strany veřejnosti, sponzorů a všech, kteří mohou tento sport posunout dál.
Jana Kolouchová Redaktor kolouchova@beachnews.cz 2008_world_tour_32-nahled

Beachvolejbal jsem sledovala a pak i hrála již od samého začátku, co se u nás objevil. Ve volejbalovém prostředí jsem jako ryba ve vodě a baví mě sledovat vše, co se na české i mezinárodní scéně děje. Jako externí statistik jezdím s českou televizí na přenosy a jsem tím pádem stále v „obraze“ J. V současnosti už jsem spíš na to psaní než hraní, proto bych vám chtěla zprostředkovávat aktuální informace z beachvolejbalového dění a formou rozhovorů a článků přiblížit život těch od písku.

Venda Hynková Redaktor hynkova@beachnews.cz hdr-3_hdr-nahled
Od roku 2005 pracuje jako odborný asistent na VŠ. Mezi její hlavní zájmy patří kategorie fitness a vůbec zdravý životní styl. V roce 2004 absolvovala kurz pro instruktory fitcenter a věnuje se i instruktorské činnosti. Trénink v posilovně spojuje v létě s tréninkem beach volejbalu.
Jiří Lamač  Redaktor  lamac@beachnews.cz
Eva Fryšarová Externí redaktor press@avlcz.cz

© 2012 Beachnews.cz