Přeskočit navigaci.
brand-gif atex centrum-viktoria-logo czech-sport-group-podpora-pro-sportovce

Svět plážového volejbalu

Dnes si na našem hřišti zahrálo 256 hráčů, z toho 17 je stále ve hře.

Reklama na Beachnews.cz

Reklama na Beachnews.cz je chytrým a efektivním způsobem propagace vašich výrobků, firmy, služeb, klubů, či akcí. Beachnews.cz nabízí svým inzerentům rozmanité reklamní formáty od bannerů různých velikostí, přes odkazy v různých rubrikách až po PR články a propagaci sebe sama formou sponzoringu soutěží. Dále pak slouží klubům a organizátorům akcí, nabízí jak propagaci bezplatnou, tak i placenou.

TIP: Nezapomínejte na to, že reklama na oborově zaměřeném magazínu má mnohem větší účinek, než reklama na obecných stránkách. Beachnews.cz se tak stává ideálním partnerem pro e-shopy, výrobce sportovního nářadí, doplňků stravy, ale i pro prezentaci klubů a promotérů. 

Magazín Beachnews.cz nabízí hned několik druhů reklamy:

  • Bannerová  reklama – s ní budete všem na očích.
  • PR články – dáte o sobě vědět moderní formou.
  • Soutěž – uspořádejte soutěž, každý se o vás dozví.
  • Registrace klubu – každý si vás může najít.
  • Kalendář akcí – dejte vědět o svých turnajích a akcích.

Typy reklamních ploch

Typy reklamních ploch

Bannerová reklama

Bannery jsou jednou z účinných forem propagace na webu. Nabízíme pro ně několik různých umístění, která můžete vidět níže. Výběr je jen na vás a vašich potřebách. Pokud nemáte vlastní banner, který byste nám mohli zaslat - můžeme vám nabídnout jeho vytvoření naším profesionálním grafikem.

 

Banner úzký – 325×150pixelů

Nejviditelnější bannerová reklamní plocha vhodná pro výraznou až agresivní reklamní kampaň. Tento banner se zobrazuje v horní polovině pravého sloupce a to na každé stránce webu.

Pro svou výtěžnost je velmi oblíbeným druhem banneru.

 

Obdélníkový banner – 325×200 pixelů

Velký čtvercový banner umístěný v pravém sloupci a to v jeho spodnější části. Výhodou je jeho velikost, díky které nezůstane bez povšimnutí.

 

Výroba banneru: 700 Kč

*Všechny bannery by se měli pohybovat do velikosti - 70 kB

Pro více informací nás kontaktujte:

email: marketing@beachnews.cz

Public Relation články (PR reklamní články)

PR články jsou zejména dnes velmi účinnou formou propagace. Jde o články popisující různé novinky na trhu, upoutávky na komerční akce, představují exkluzivní zboží, ale klidně i informují o zavedeném zboží. Je-li takový článek dobře napsaný, čtenář ani nemusí postřehnout, že jde v zásadě o reklamu a vnímá jej spíše jako doporučení. Účinek je tedy opravdu silný.

Článek bude zobrazen 14 dní na přehledu článků mezi prvními třemi články. Po sedmi dnech může přirozeným postupem klesnout do své kategorie nebo být odstraněn.

Pro více informací nás kontaktujte:

email: marketing@beachnews.cz

Soutěž

Uspořádání soutěže je dalším velice efektivním způsobem propagace. Vy zájemci v takovém případě poskytnete výhry do soutěže, průběh soutěže je pak zpoplatněn. Standardní soutěže běží 14 dní. Inzerent bude v soutěži po celou dobu viditelně uveden v pravém sloupci. Na podrobnostech je nutno se domluvit individuálně.

Pro více informací nás kontaktujte:

email: marketing@beachnews.cz

Registrace klubů

Zaregistrujte svůj klub úplně bezplatně. Stačí si jen vytvořit účet na stránkách Beachnews.cz a po kliknutí na "můj účet" si svůj vlastní profil můžete vytvořit už za pět minut. Registrovat se mohou kluby a také samotná sportoviště.

V případě problémů, nebo jak se můžete stát VIP klubem, prosím kontaktujte naše reklamní oddělení na emailové adrese marketing@beachnews.cz.

Návod jak se zaregistrovat:

registrace-klubu-00-nahled

Na úvodní stránce najedete na "Registruj se"

registrace-klubu-01-nahled

Vyplníte a dáte zaregistrovat se

registrace-klubu-02-nahled

Po přihlášení najedete na "můj účet"

registrace-klubu-03-nahled

Zde vyberete možnost "vložit klub"

registrace-klubu-04-nahled

Na závěr vyplníte informace, které jsou potřeba, avšak některé jsou povinné.

Kalendář akcí

Připravujete akci? Napište nám a my Vám uděláme prezentaci vaší akce. Nabízíme několik druhů propagace, které můžete využít.

  • Zapsání do sekce "Kalendář akcí"
  • Vložení plakátu do sekce "Přehled akcí"
  • Vytvoření plakátu
  • Upoutávka
  • Banner
  • Soutěže

Pro více informací nás kontaktujte:

email: marketing@beachnews.cz

Objednávka reklamy

Objednávka reklamy je rychlá a jednoduchá. Reklama se u většiny reklamních formátů objednává na období minimálně 14 dnů. Horní mez není omezena.

Kontakt

email: marketing@beachnews.cz

© 2012 Beachnews.cz